A Mozgástér lelkes csapata aktívan segítette a Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség által megszervezett Kazinczy Vertikál és Sky versenyeit!

A 2020. június 20-án megrendezett esemény résztvevői, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található füzéri látogatóközpontból kezdtek délelőtt 11 órától, egymást követően 15 másodperces különbségekkel rajtolva.

A Nagy-Milici célig a Vertikál távja 8500 méter volt, 700 méter szintkülönbséggel és 2 órás szintidővel. A Sky távja 20500 méter, 1200 méter szintkülönbséggel és 3,5 órás szintidővel az északi zöld turistajelzést tűzte ki célul az Eszkárosi útnál. A szintidőket mindkét versenyszámban a Sportident dugókás időmérő rendszerével mértük.

A versenyzőket a táv útvonalán több helyen is energiapontok várták, gyümölcsökkel, kekszekkel, frissítőkkel, és arra is ügyeltünk, hogy az eseményről senki ne távozzon a Mozgástér Világát bemutató informatív flyer nélkül! 😊

A mindenki számára üdítő közösségi élmény, és az emberes mozgást követő kellemes fáradtság mellett, a dobogós résztvevők a Sarkcsillag Sportbolt vásárlási utalványaival is gazdagodtak.

Köszönjük a lehetőséget a Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetségnek, és ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek! 🏆
Categories: Hírek

%d bloggers like this: