Bemutatkozás

A nevem Makay Zoltán, több mint 30 éve sportolok.

Labdarúgóként kezdtem, amivel párhuzamosan bepillantást nyerhettem az atlétika, illetve a torna világába is. Később a  küzdősportok következtek: birkózás, majd ökölvívás.

Életem a mindenben egészséges életmódra való törekvés jellemzi, így szorosan összefonódott a sporttal. 2014-ben ezért is döntöttem úgy, hogy elvégzem a Fitness-Wellness Instruktori képzést. Az általam szerzett szakmai ismereteket és tapasztalatokat azóta aktívan megosztom a vendégeimmel, tanítványaimmal.

Alapvetően saját testsúlyos edzéssel foglalkozom, de az edzőtermi edzés is közel áll hozzám.

Fitness edzőként folyamatosan tartok csoportos aerobic órákat, reggeli tornát, TRX és aqua fitness edzéseket a Danubius Szállodában. Ugyanitt személyre szabott edzésterveket kidolgozva személyi edzéseket is vállalok.

Korábban a Smiley Med-nél dolgoztam mint személyi edző. Szakterületem a sportsérülésekkel kapcsolatos rehabilitáció és erősítés volt célzottan, személyre szabottan.

Privát edzéseimet edzőteremben tartom, és az utóbbi évben az online edzések irányába is elmozdultam, köszönhetően lelkes és kitartó vemdégeimnek.

Várom szeretettel a kezdő, haladó, valamint a profi sportmúlttal rendelkező, fejlődni, izmosodni, erősödni vágyókat!

Elérhetőségeim


MAKAY ZOLTÁN

sportszakemberek@mozgaster.hu

Facebook oldal: Trx_Makay

Instagram: Trx_Makay

Youtube: Trx_Makay


TÖBB BUDAPESTI SPORTSZAKEMBER >>

%d bloggers like this: