A #FITTBARÁTOK a 9. országos mozgáskihívásunk volt, mely a négy hét alatt

359 alkalommal bírt mozogásra Titeket!

Ez magasan az eddigi legnagyobb mozgásaktivitás a Mozgástér Online Sportegyesület kihívásainak történelmében.


A kategóriákban nyertes csapatokról a számok döntöttek – ezzel nem volt gond. Azonban a kihívásban résztvevő többi csapat is olyan elképesztő lelkesedést, motivációt és eredményeket mutatott, hogy úgy éreztük, kicsit módosítanunk kell a nyeremények eredetileg kiírt rendjén.

Így történhetett, hogy az egyetlen nyertes csapatot adó kilométer kategóriát ketté bontottuk: futásra és kerékpározásra. Ezzel máris lett +1 nyertes fittbarát csapatunk!

Továbbá a kihívás előtt maximum 12 főben meghatározott Mozgástér #FITTBARÁTOK pólók nyerteseinek számát 30 főre emeltük.


A kihívás nyertesei

Mindenki nyertes, aki elfogad egy mozgásos kihívást, hiszen mozog, sportol, tesz az egészségéért és közben másokat is erre motivál.

Ráadásul ennek a kihívásnak a lezárultával mindenki újabb Mozgástér Kuponnal + egy eredeti Mozgástér Maszkkal is biztosan gazdagodott. Emellett azokban a csapatokban, ahol minden tag posztolt mozgásos aktivitást – legalább egyszer – a kihívás ideje alatt, a csapattagok egy önmagukat és a csapat többi tagját ábrázoló tablót is kapnak emlékbe.

Az immár 4 kategóriagyóztes (2 kilométer, 1 lépésszám, 1 kalória) csapat tagjai egyenként 15 000 forint értékben nyertek Decathlon utalványt és hozzá egy-egy Mozgástér #FITTBARÁTOK pólót + ez utóbbit további 17 mozgolódó is elnyerte a kihívásban! 💪😁🎁

⬇️ A NYERTESEK TELJES NÉVSORÁÉRT/AJÁNDÉKAIÉRT KATTINTS A KÉPRE! ⬇️


Hogyan kapod meg az ajándékaid?

‼️ Amennyiben még nem tetted, kérjük töltsd ki a kihívás résztvevőinek/nyerteseinek szóló online REGISZTRÁCIÓS LAPot!

A regisztrációs lapot csak egy alkalommal kell kitölteni. Vagyis, ha Te egy korábbi kihívás során már kitöltötted, ezzel most nincs teendőd.

‼️ A #FITTBARÁTOK PÓLÓ nyertesit kérjük, hogy legkésőbb július 25-ig jelezzék EZEN AZ ŰRLAPON, milyen szabásban és méretben szeretnék megkapni.

A pólók egyszerre készülnek el július végén, ezért kell szabott határidőt megadnunk. Vagyis aki a határidőig nem jelez vissza, sajnos lecsúszik a rendelésről – és így a pólóról is.

A nyereményeket július utolsó hetében kezdjük el postázni a regisztrációs lapon megadott címekre. Természetesen facebook csoportunkban ez ügyben folyamatosan informálunk Titeket!


Mit kell tudnod a DECATHLON ajándékutalványokról?

A kiállítás dátumától számított 2 évig érvényes;
az utalványon szereplő vonalkód felmutatásával egy vagy több részletben is levásárolhatod;
bármelyik magyarországi Decathlon áruházban felhasználhatod;
a Decathlon minden termékére és szolgáltatására beválthatod.
Kérjük, hogy az utalvánnyal kapcsolatos további kérdéseiddel fordulj közvetlenül a Decathlon ügyfélszolgálatához.

KEDVES FITTBARÁTOK 🤝 GRATULÁLUNK NEKTEK!

Mozogjatok továbbra is rendszeresen, hívjátok meg barátaitokat a Mozgástér facebook csoportba és tartsatok velünk a következő kihívásban is!

Kérdéseid, észrevételeid küldd el nekünk a Mozgástér Online Sportegyesület FB oldalán üzenetben, vagy írj emailt az info@mozgaster.hu címre.

Categories: Hírek

%d bloggers like this: