Mikor kiírtuk a Mozgástér 10. országos kihívásának feladatait, hittünk benne, hogy online facebook közösségünkben sokan magatokénak érzitek

  • minél többek számára tisztábban látni a mozgásszervi betegségek kialakulásának okait, körülményeit;
  • keresni a betegség okozta panaszok és fájdalmak enyhítésében hatékony módszereket;
  • rávilágítani a rendszeres mozgásnak a megelőzésben és a gyógyításban betöltött fontos szerepére;

mindezt saját példáitokkal elmesélve, sokszínű tapasztalataitokon keresztül. Hittünk benne és igazunk lett: példaértékű, motiváló, reménnyel és tanulságokkal teli történeteket meséltek a most zajló kihívásban. Köszönjük!


Sportegyesületünk feltett szándéka, hogy a 2021-2027-es Európai Uniós fejlesztési ciklusban képes legyen komoly anyagi támogatást irányítani közvetlenül a magyar emberek, a magyar lakosság felé annak érdekében, hogy akik elszánták magukat a rendszeres mozgásra azok valódi esélyt, és a számukra szükséges segítséget is megkaphassák hozzá.

Ennek a folyamatnak a részeként indítjuk el most veletek és értetek az I. Országos Mozgásszervi Állapotfelmérést, amely akció a 10. kihívásunk nyerteseit már konkrétan is segíteni képes kísérő projekt.

A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:

Kérjük töltsétek ki, és kérjétek meg rá családtagjaitokat, barátaitokat, kollégáitokat is
– mindenkit, akinek az egészsége fontos számotokra!

TIPP: Ha eddig még nem tetted, csatlakozz ITT ÉS MOST összetartó facebook mozgásközösségünkhöz!


Fontos: A kérdőív anonim. A megadott e-mailcímeket harmadik fél számára nem adjuk ki. A #WinWinMesék kihívásban szakkonzultációt nyert nyertesek kérdőívét csak beleegyezésükkel továbbítjuk, és kizárólag csak az adott szakkonzultációt vezető sportszakember felé. Ezzel kapcsolatban az eredményhirdetés után vesszük fel a kapcsolatot a nyertesekkel.

%d bloggers like this: