Összefoglaltuk, hogy mi az amit fontos tudni az idei évre tervezett kihívások kapcsán

Az elmúlt másfél évben 10 kihívást zártunk le nagy sikerrel, hiszen összesen több ezren vettetek részt rajtuk. Ami biztos, hogy nyereményjátékaink által rendszeresen mozogtatok és folyamatosan motiváltátok egymást a Mozgástér Facebook csoportjában megosztott posztjaitokkal.

Nagyjából szintén másfél éve Dechert Áron – akinek a nevét már többen ismeritek – megálmodott egy olyan közösséget, egy olyan klubot, amely nemcsak időszakos, hanem folyamatos motivációt nyújt bárki számára, aki a tagjává válik. Ez a Klub a ME Klub, a Mozgástér Egyesület Klubja, amelynek 2022. január 1-étől lehet a tagjává válni.

De mit is tud ez a klub és miért kapcsolódik a kihívásokhoz?

Az biztos, hogy merőben más, mint amit eddig ismerhettünk. Áron egy olyan klubot álmodott meg, ami valóban és végérvényesen segít bármilyen egészségügyi problémán. Legyen az mentális, vagy testi eredetű. Egészen az alapoktól, ha valakit “csak” az a plusz 5-10 kiló zavar, amitől soha nem tudott megszabadulni, egészen az extrém helyzetekig, ahol már komoly veszélyben van az egészség. A ME Klubról bővebben itt tudtok olvasni: https://www.meklub.hu/ – de az elkövetkezendő időben folyamatosan bemutatjuk mi is a klub komplex szolgáltatásait. Ilyen például a mozgás coach, az applikáció, a kedvezmények, az online előadások és többek között a ME Klub kihívásai is.

Fontos változás, hogy a jövőben már csak ME Klub kihívásokkal találkoztok majd. Ez annyit jelent, hogy a kihívásokban bárki részt vehet majd, de nyereményben csak a ME Klub tagjai részesülnek. Ilyen a jelenleg is futó játékunk a #MEKlubkihívás, amely részletei itt olvashatóak: https://mozgaster.hu/meklubkihivas/.

A jó hír viszont az, hogy aki ehhez a kihíváshoz 2022. január végéig csatlakozik, a 19 000 forintos éves tagdíjat most 15 200 forintért válthatja meg, ide klikkelve. Tudjuk fokozni! Ez az összeg, szinte egy az egyben a kihívás végeztével visszanyerhető egy 15 000 forint értékű #Dechatlon vásárlási utalvány formájában. Tehát, csak azzal veszíthetsz, ha nem próbálod ki, mivel a pénz nem vész el, csak átalakul. Bónuszként pedig egy teljes évre szóló szakmai hátteret kapsz ahhoz, hogy végre leszámolj a démonaiddal, mint például a cigi, az alkohol, a túlevés, a depresszió, a szorongás vagy a cukorbetegség és a magas vérnyomás.

Mi pontosan tudjuk, hogy az első lépést a legnehezebb megtenni! Gyere, tedd meg velünk és soha többé nem kell újrakezdened.



%d bloggers like this: