2022. január első napján nyitotta meg online kapuit a ME Klub, Magyarország első egészséggyára.

Klubunk célja, hogy kis hazánkban egyre több egészséges, vitális, csinos és boldog ember éljen – és ehhez minden szükséges hátteret biztosítunk tagjaink számára. Örömmel tölt el minket, hogy egyre többen érzitek át küldetésünket, amit az bizonyít a legjobban, hogy az elmúlt 19 napban folyamatosan bővült tagjaink száma és már cégek is érdeklődnek a lehetőségről, amit a ME Klub nyújt.

Írásunkban a csatlakozás egyszerű menetén megyünk végig lépésről-lépésre, amely közben a szolgáltatásokat is bemutatjuk.

1., Keresd fel a ME Klub weboldalát, a www.meklub.hu-ra klikkelve. 


2., Olvasd el a Klub nagyszerű szolgáltatásait és dönts amellett, hogy belépsz, ehhez klikkelj a “Tag leszek” gombra.


3., Válaszd ki, hogy melyik tagság a legszimpatikusabb számodra.

  • Ha próbát szeretnél tenni, akkor válaszd a “Féléves tagságot“.
  • Ha nagyon határozott vagy, akkor az “Éves tagságot“.
  • Ha pedig úgy érzed, hogy Te vagy a legelszántabb a világon, ha az életmódváltásról van szó, akkor mindenképpen az “Éves tagdíj a #MEKlub kihívás résztvevői számára” gombra klikkelj.

Ha így döntesz, akkor rögtön belevághatsz jelenleg futó kihívásunkba! Amellyel lényegében visszanyerheted 200 forint híján az éves klubtagságod árát. – FIGYELEM! Ez a lehetőség csak korlátozott ideig, 2022. 02.04-ig áll rendelkezésre.  


4., Ha kiválasztottad a megfelelő tagságot, akkor kérünk, hogy töltsd ki a regisztrációs részt. 
5., Egyenlítsd ki a tagságod díját online kártyás fizetéssel. A befizetésről szinte azonnal e-mailben visszaigazolást küld a rendszer. Ha nem érkezett meg, akkor ellenőrizd a spam mappában is. Bármilyen kérdés, kérés esetén keress bennünket bizalommal az info@mozgaster.hu e-mail címen. 

6., GRATULÁLUNK! TAG LETTÉL!

%d bloggers like this: