Futásoddal is támogathatod az Ukrajnából érkező, háború elől menekülő családokat.

Ahogy sok szervezet, alapítvány, cég és vállalkozás elgondolkodott azon, hogy milyen módon tudnak a jelenlegi helyzetben hathatósan segíteni, úgy a Mozgástér csapata is.

Éppen ezért igyekeztünk viszonylag gyorsan reagálni és azon a téren segíteni, amiben a legjártasabbak vagyunk. Mivel a Mozgástér Online Sportegyesület Facebook oldala és a Mozgástér zárt Facebook csoportja is olyan tagokat tudhat magáénak, akik rendszeresen mozognak, vagy ennek elérése a céljuk, így adott volt, hogy a jótékonykodást a sporttal hozzuk össze. Múlt hét pénteken tettük közzé Facebook felületeinken azt az eseményt, amely a Vöröskereszttel és a Watchman Csoporttal összefogva jött létre. Így született meg Tóth Tamás, a Watchman Csoport tulajdonosának ötlete alapján, az úgynevezett “hibrid” futóverseny, amelyből a nevezési díjaknak, az érmek és oklevelek kifizetése utáni teljes összege automatikusan a segélyszervezethez jut el, és az Ukrajnából érkezők megsegítésére fordítják.

Az esemény részleteiért klikkelj ide!

Miért van szükség pénzügyi támogatásra is?

Magyarországon példaértékű az összefogás ebben a sajnálatos helyzetben. A jószándéknak köszönhetően rengeteg tartós élelmiszer, pokróc, ruházat, felnőtt és gyermek tisztaságiszer jut el az érintettekhez. Ennek ellenére is hosszú a hiányzó tételeket összefoglaló lista, amelyet a segélyszervezetek kapnak, és csak a pénzügyi támogatásból tudják beszerezni.

Amennyiben Te is szeretnél segíteni, nevezz be és oszd meg futásod a Mozgástér csoportjában, hogy minél több felhasználóhoz eljusson ez a lehetőség. Használd a #fuss és #segíts jelzést a posztodnál.

Köszönjük!

Categories: Hírek

%d bloggers like this: