Mozogni jó, együtt pedig könnyebb!

FOGADD EL TE IS A MOZGÁSTÉR
ORSZÁGOS BRINGÁS KIHÍVÁSÁT!


🔵 A kihívás időtartama

2020.10.26-11.22.


🔵 Hogyan tudod teljesíteni a kihívást?

A négy héten át tartó kihívás mind a négy hetében tekerj le hetente legalább egyszer, egyben, minimum 5 kilométert.

A bringázások során készíts magadról egy selfiet + egy screenshotot a letekert távolságot mutató eredményről.

Posztold ki a két képet, a szövegmezőbe írt #mozgástérBRINGÁSkihívás hashtag-gel együtt a saját faladra, és a posztodat oszd meg a Mozgástér FB csoportjában.

Selfie+screenshot+hashtag. Ilyen egy tökéletes bringás poszt a saját faladon.
Oszd meg velünk a Mozgástér FB csoportban!

A kihívással kapcsolatos további részletek:

A kihívásban tekerhetsz klasszikus kerékpározással városban és azon kívül is, illetve az otthonodban, szobabiciklin.

Szabadban bringázva használj valamilyen telefonos App-ot, ami méri a letekert távolságot. Erről készíts egy screenshot-ot + magadról és a bicajodról egy közös selfiet. Ha van kedved, selfie helyett videót is készítesz!
A selfiet minden esetben egy pihenő során, vagy a bringázás végén készítsd, semmiképp ne menet közben!

Gépen bringázva készíts fotót az edzés végén a kijelzőről úgy, hogy jól látható legyen rajta a letekert táv + magadról egy selfiet, ahogy a gépen ülsz. Ha van kedved, selfie helyett ez esetben is készíthetsz videót.
A kihívásban a konditermi gépen történő tekerést is elfogadjuk, de – tekintettel a koronavírus zárt térben/közösségben való terjedésére – nem ajánljuk!

Ne felejtsd el a kihívásra készített posztjaid láthatóságát “nyilvános”-ra állítani!

Tekerj, posztolj, és oszd meg velünk!


🔵Miért érdemes részt venned a kihívásban?

Mert Tiéd lehet egy 5.000 forintos ajándékutalvány! 🎁

A kihívást sikerrel teljesítők között 50 darab utalványt sorsolunk ki. Az ajándékutalvány beváltó helyéről/helyeiről, a későbbiekben itt és a FB oldalunkon is tájékoztatunk.

A Mozgástér Online Sportegyesület valódi segítséget és támogatást akar nyújtani azoknak, akik bizonyítják, hogy valóban hajlandóak tenni magukért és az egészségükért. Bár hivatalos szponzorai továbbra sincsenek a vállalásunknak, azt már tudjuk, hogy a bringázás egyaránt hatékony mozgásforma a saját egészségünk és a környezetünk védelme érdekében. Ezért gondoltuk úgy, hogy ha önerőből is, de hozzásegítünk egy kényelmesebb nyereg, biciklisnadrág, vagy egy régóta vágyott bringás kiegészítő megvásárlásához 50 olyan embert, aki nyitott a mozgolódásra és a rendszeres mozgásra! 


Mert azonnal Tiéd egy Mozgástér Kupon! 

A kihívások során gyűjtött Mozgástér Kuponokat, a jövőben országszerte több helyen is valós termékekre/kedvezményekre válthatod. A kuponokról bővebb információt itt találsz >>

Folyamatosan egyeztetünk több sportszergyártóval, edzőterem üzemeltetővel, üzlet- és szakemberrel: a Mozgástér felelősen gondolkodó partnereivel. Amint megvannak a konkrét kuponbeváltó helyek, a rendszer átáll egy olyan formára, melyben közvetlenül magad tudod majd kezelni, és kedvedre beváltani a Mozgástér Kuponokat. A kuponok számát kihívásról kihívásra frissítjük, vagyis Te is egyre többet gyűjthetsz – feltéve, ha részt veszel a további kihívásokban is. De miért is ne tennéd?


🔵 Az első hét letelte után van még mód csatlakozni a kihíváshoz?

Igen!

A kihívásban minden héten egyszer, minimum 5 kilométert kell tekerni. Ha az első hétről lekéstél, a kihívás végéig még becsatlakozhatsz a
– 2. héten egy egyben letekert 10, vagy készer min. 5 kilométeres táv;
– 3. héten egy egyben letekert 15, vagy háromszor min. 5 kilométeres táv;
– 4. héten egy egyben letekert 20, vagy négyszer min. 5 kilométeres táv,
az előzőekben már említett módon való posztolásával és megosztásával.

Tipp: A kihívás ideje alatt folyamatosan bővül a kerékpározással kapcsolatos Mozgástér Online Tudástár!

Hozzájárulási nyilatkozat | A Mozgástér kihívásban résztvevők hozzájárulnak, hogy feltöltött anyagaikkal a Mozgástér Online SE szabadon rendelkezhessen. Amennyiben ebbe Te nem egyezel bele, kérjük küldj egy emailt “Hozzájárulás törlése” tárgymezővel az info@mozgaster.hu-ra. A biztos beazonosításért, kérjük feltétlen illeszd be az emailbe a FB profilod linkjét is. Köszönjük!

%d bloggers like this: