Mától indul a ME Klub új kihívása, az #éntornám
Nagyszerű nyeremények, kreatív edzés, motiváció mindenekfelett 

Ilyen még nem volt a Mozgástér életében: egyszerre két motiváló nyereményjátékunk is zajlik!

Mi komolyan gondoltuk, hogy 2022 a legjobb évünk lesz. És Te?

Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb, vegyél részt mindkét kihívásban!

Eljött a pillanat, amikor Te is ösztönözhetsz másokat, és megmutathatod kedvenc gyakorlataidat. Mit kell tenned? Készítsd el az #éntornám-at, azaz mutasd meg a Mozgástér csoportjának 5 percben a kedvenc gyakorlatsorod!

Talán a feladat elsőre nehéznek tűnhet, de hidd el nem az!

Rögtön adunk is egy kis segítséget:

Ha az elejét 30-60 másodperces nyújtással kezded, és a végén ugyan ennyi időt hagysz a nyújtásra, már meg is van a tornádból 1-2 perc. A fennmaradó időt töltsd meg a kedvenc gyakorlataiddal, vagy ha eddig nem tornáztál rendszeresen, akkor például olyan erősítéssel, ami ott formál, ahol a legjobban szeretnél alakulni. Ehhez további segítségként nyilvánossá teszünk saját videóinkból hármat, és kérünk, hogy minimum egy, de akár több feladatot építs be az #éntornám videódba.

Az első videó, egy tartásjavító videó
A második videónk is érdekes témát mutat be

A végére pedig hagytunk egy kis kardió edzést

Játékszabály:

Név: #éntornámkihívás

Időtartam: 2022. február 9. – 2022. március 16.

Feladatok:

1., Elkészíteni a saját 5 perces tornádat = #éntornám, felhasználva a fent található videókból egy-egy tetszőleges gyakorlatot.

2., Az első héten, azaz 2022. február 09. és 16. között elküldeni nekünk az elkészült tornavideódat az info@mozgaster.hu e-mail címre. A tárgyban szerepeljen a neved és az, hogy #éntornámkihívás.

3., A következő négy hétben, heti 1 alkalommal töltsd fel a Mozgástér Facebook csoportjába végigtornázva az #éntornámkihívás videódat. Tehát fontos, hogy nem az első alkalommal elkészült videót várjuk megosztani, hanem minden alkalommal újra és újra eltornázva kérjük elkészíteni és feltölteni a Facebook csoportba a heti 1 videót. A feltöltés dátumait nem kell fejben tartani, mert jelezni fogjuk, hogy mikor jött el az újabb posztolás ideje.

4., A kihívásban bárki részt vehet, de nyereményben csak a ME Klub tagjai részesülnek. A ME Klub belépés nem feltétele a kihívás elkezdésének, de aki szeretne nyereményben részesülni, legkésőbb 2022. március 12-éig a klub tagjává kell váljon. A ME Klubról bővebben a http://www.meklub.hu weboldalon tájékozódhatsz és a belépést is ezen az oldalon lehet kezdeményezni.

FONTOS KIEGÉSZÍTÉS A JÁTÉKSZABÁLYHOZ!

Többen jeleztétek, hogy lelkesen részt vennétek a kihívásban, de nem szeretnétek “szerepelni”, azaz megosztani a tornátokat a Mozgástér Facebook csoportjában. Továbbá, voltak, akiknek az e-mail nem akart engedelmeskedni és nem tudták elküldeni az 5 perces tornájukat. Ezen akadályok elhárítása érdekében a fentiek mellett, az alábbi megoldásokat is elfogadjuk:

1., Lehetséges az elkészült videókat azonnal megosztani a Mozgástér Facebook csoportjában tehát nem szükséges elküldeni külön. Ezeknél a megosztásoknál kérjük, hogy használjátok #azéntronám és #kihívás megjelöléseket és írjátok oda, hogy ez hányadik videótok. Összesen 5 videót várunk.

2., Ha nem szeretnél szerepelni, akkor #azéntornám #kihívás videóidat kérünk, hogy küldd el nekünk a Mozgástér Online Sportegyesület Facebook oldalára messenger üzenetben. Így kikerüljük az e-mail okozta nehézségeket.

Mivel, a játék győztesét a like-ok száma határozza meg, így az első 3 helyezett csak azok közül kerülhet ki, akik a Facebook csoportbam is megosztják a tornájukat.

Gyűjtsd a like-okat és nyerj!

Díjazás:

Az első 50 résztvevőt díjazzuk az alapján, hogy a Mozgástér Facebook csoportjában megosztott #éntornám videóikra összesen mennyi like érkezik.

  1. helyezett, #azéntornámkihívás nyertese – arany érem, továbbá 20 000 forint értékű sportszer vásárlási utalvány
  2. helyezett – ezüst érem, továbbá 15 000 forint értékű sportszer vásárlási utalvány
  3. helyezett – bronz érem, továbbá 10 000 forint értékű sportszer vásárlási utalvány
  4. 4-50 helyezettek – érem és 5000 forint értékű sportszer vásárlási utalvány

Hajrá! Motiváld önmagad, motiválj másokat! 

%d bloggers like this: