Fogadd el Te is a Mozgástér Online SE 6. országos kihívását!

Felkaredzés Bárhol Bármikor Bárkinek

#felkaredzésBBB KIHÍVÁS


A kihívás célja a váll-vállöv teljes átmozgatása, mobilizálása, valamint a trapézizom és a felkar izmainak együttes erősítése bárhol, bármikor és bárki (BBB) által végezhető gyakorlatokkal.

A #felkaredzésBBB a terhelésmentes váll- és kargyakorlatok sorozatára épít: karemelések, karkörzések, karlendítések, a kar különböző irányú kitartása és ezek kombinációi.

Az edzések minden életkorban, eszközigény nélkül és otthon is elvégezhetőek. Intenzitásuk a mozdulatok sebességétől és az edzés időtartamától függ, így mindenki a saját erőnlétéhez mérten végezheti őket.

A kihívást Te is sikerrel teljesíted, ha a február 14-ig legalább egy alkalommal elvégzel egy ilyen felkaredzést + a kihívás szabályainak megfelelően posztolsz róla a Facebook-on!

Cserébe Tiéd egy ajándék Mozgástér maszk + egy friss-ropogós Mozgástér Kupon!

De ez korántsem minden!

🏆 Mert a kihívás végén a 20 legaktívabb mozgolódó egy-egy 10.000 forintos Decathlon utalványt kap ajándékba!

A 20 darab ajándékutalvány nyertesét a kihívás lezárultával, az aktivitások összesítése alapján hirdetjük ki.


Mit kell tenned, hogy sikerrel teljesítsd a kihívást?

• Végezz el egy legalább 4 percig tartó eszköz nélküli felkaredzést!
TIPP: Az edzéshez azonnal ötleteket meríthetsz INNEN

• Készíts az edzéshez kapcsolódóan képet/képeket vagy videót!

Előtte-utána képet,

szelfit,

vagy videót az edzésről, annak részletéről!

• A képeket/videókat töltsd fel saját facebook oldaladra.

• A szövegmezőbe írd be a #mozgástérkihívás és a #felkaredzésBBB hashtageket + írj pár szót az edzésről, vagy akár csak ezt: 💪 Én ma is mozogtam! És ti?

• Állítsd a poszt láthatóságát nyilvánosra.

• A faladon található posztot oszd meg a Mozgástér facebook csoportban.

Egyetlen ilyen poszt után Tiéd a hivatalos Mozgástér maszk és egy Mozgástér Kupon!


🏆 Hogyan nyerheted el a 20 darab 10.000 forintos Decathlon utalvány egyikét?

Most nem a szerencséd tesz nyertessé, hanem az aktivitásod!

Maxold ki a #felkaredzésBBB kihívást! Mozogj és végezz annyi váll-felkarerősítő gyakorlatot amennyit csak bírsz, és posztolj róluk minél többet! Kreatív mozgolódóként – a képeken és videókon túl – ilyen posztokkal még tovább növelheted az aktivitásod:

Keress, posztolj és ossz meg a kihíváshoz passzoló olyan képeket, idézeteket, melyek másokat is emlékeztetnek rá: MOZOGNI JÓ!

Vannak bevált edzésvideóid, vagy egy motiváló online zenei listád? Linkeld be őket és írd meg a tapasztalataid! Légy a környzeted számára valós segítség, igazi inspiráció a rendszeres mozgáshoz!

Mérd le a karoddal “lesétált” métereket!

A képen egy lépésszámláló egy 4 perces felkaredzés eredményét mutatja. A zöld (indulási) és a piros (érkezési) pont közötti távolság nagyjából 1 méter… a kijelző mégis 60 métert mutat. Légy kreatív, próbáld ki Te is! Indítsd el az APP-ot, eddz a mobiloddal a kezedben és oszd meg a felkaroddal lesétált métereket!


Mozogj és motiválj másokat is a posztjaiddal!

Legyél egyike a kihívás 20 legaktívabb mozgolódójának, cserébe Tiéd egy kedved szerint felhasználható 10.000 forintos Decathlon ajándékutalvány!

A #felkaredzésBBB kihívás 2021 január 25-től február 14-ig tart. A kihívással kapcsolatos kérdéseidet felteheted közvetlenül a Mozgástér facebook csoportban, üzenetben a Mozgástér facebook oldalán, vagy e-mailben az info@mozgaster.hu címen.

Mozogni jó, együtt pedig könnyebb.
Benne vagy?A Mozgástér Online Sportegyesületnek nincs hivatalos szponzora, de azt tudjuk, hogy a rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészségünk védelme és a betegségek megelőzése érdekében. Ezért is segítjük hozzá egy-egy sporteszköz, kiegészítő, vagy sportruházat megvásárlásához azokat a mozgolódókat, akik bizonyítják: valóban hajlandóak tenni önmagukért, a közérzetükért, az egészségükért.

Hozzájárulási nyilatkozat | A kihívásban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Mozgástér facebook felületeire feltöltött anyagaikkal a Mozgástér Online SE szabadon rendelkezhessen. Amennyiben Te ebbe nem egyezel bele, kérjük küldj egy emailt “Hozzájárulás törlése” tárgy mezővel az info@mozgaster.hu-ra. A pontos beazonosítás kedvéért kérjük, hogy az emailbe feltétlen írd meg a teljes neved és illeszd bele a Facebook profilod közvetlen linkjét is. Köszönjük!

%d bloggers like this: