Mozogni jó, együtt pedig könnyebb!

A Mozgástér nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy 2025-ig félmillió, eddig mozgásszegény életmódot folytató magyar embernek válljon életformájává a rendszeres heti testmozgás. Az egész országot megmozgató nagyszerű vállalás ez, amiben számítunk Rád.

Mi, a Mozgástér csapata, itt és most megígérjük, hogy teszünk érted.
Cserébe csak annyit kérünk: tegyél Te is magadért!

FOGADD EL A MOZGÁSTÉR FUTÁS KIHÍVÁST!


Mettől meddig tart a kihívás?

2020.09.07-től 2020.09.27-ig.


Hogyan tudod teljesíteni a kihívást?

1. Készíts egy maximum egy perces videót futás közben (ill. közvetlen utána), amiben pár szóban elmondod: Te miért szeretsz futni?

2. Készíts az edzés után az általad használt telefonos applikáció segítségével screenshot-ot a lefutott távról.

3. A videót és a fotót töltsd fel 2020.09.27-ig a Mozgástér FB csoportba.

4. A szövegmezőbe írd be a hashtaget: #mozgástérFUTÁSkihívás

vagy

1. Készíts egy fotót magadról, közvetlenül futás után.

2. Szintén az edzés után, készíts az általad használt telefonos applikáció segítségével screenshot-ot a lefutott távról.

3. A téged ábrázoló fotót és a screenshot-ot töltsd fel 2020.09.27-ig a Mozgástér FB csoportba.

4. A szövegmezőben írd le 2-3 mondatban: Te miért szeretsz futni?
Írd be a hashtaget is: #mozgástérFUTÁSkihívás


❗️ A kihívásban szabadtéri/sportlétesítményben végzett futással, illetve otthoni/konditermi futópados edzéssel lehet részt venni.
Egyéb, eszközzel végzett edzést (pl.: elliptikus tréner) nem tudunk elfogadni.

❗️ A kihívásban csak a videó/selfie, és az edzés eredményét bemutató fotó együttes feltöltésével lehet részt venni.

❗️ A kihívás érvényes teljesítéséért járó előnyök/díjak, a kihívásra beküldött anyagokat feltöltő FB profil tulajdonosát illetik.

❗️ A kihívás ugyanazzal a FB profillal többször is teljesíthető, de az előnyök/díjazás tekintetében 1 kihívásban 1 FB profil csak egyszer regisztrál.

A futás kihívás során készült videókkal/képekkel és eredményekkel főleg azokat szeretnénk motiválni, akik eddig még csak barátkoztak a gondolattal, hogy futócipőt húzzanak.

Épp ezért nem számít, ha kezdőként neked csak pár száz métert sikerül lekocognod. Tőled, és már a rendszeresen nagyobb távot lefutó “profiktól” is egyaránt örömmel várjuk a videót és fotókat – az inspirációt!

Tipp: A kihívás ideje alatt folyamatosan bővül a FUTÁS-sal kapcsolatos Mozgástér Online Tudástár!


Miért érdemes részt venned a kihívásban?

Mert, ha benne vagy az első 50-ben, aki a kihívást teljesíti, Tiéd egy 5.000 forintos ajándékutalvány! 🎁

A Mozgástér Online Sportegyesület valódi segítséget és támogatást akar nyújtani azoknak, akik bizonyítják, hogy valóban hajlandóak tenni magukért és az egészségükért.

Bár hivatalos szponzorai még sincsenek a vállalásunknak, azt már tudjuk, hogy a futással egyszerűen, költséghatékonyan, és szinte bárhol és bármikor tehetünk a közérzetünkért és az egészségünkért. Ezért gondoltuk úgy, hogy ha önerőből is, de hozzásegítünk egy jobb futócipőhöz, egy kényelmesebb futóruhához, vagy egy régóta vágyott hasznos kiegészítőhöz 50 olyan embert, aki nyitott a mozgolódásra és a rendszeres mozgásra! 🎁

Tipp: Kövesd a kihívásra érkező videókat/fotókat és eredményeket >>

Amennyiben a kihívást ötvennél többen teljesítik, sorsolás útján döntünk a nyertesekről.
A kihívást elsőként sikerrel teljesítő garantált ajándékot kap.
Az ajándékutalványt a Decathlon üzleteiben tudják beváltani a nyertesek.


Mert azonnal Tiéd egy Mozgástér Kupon! 

A kihívások során gyűjtött Mozgástér Kuponokat, hamarosan országszerte, több helyen is valós termékekre/kedvezményekre válthatod.

Már folynak az egyeztetések sportszergyártókkal, edzőterem üzemeltetőkkel, szakemberekkel, és Mozgástér felelősen gondolkodó partereivel. Amint megvannak az első konkrét kuponbeváltó helyek, a rendszer átáll egy olyan formára, melyben közvetlenül magad tudod majd kezelni, és kedvedre beváltani a Mozgástér Kuponokat.

A kihívás időszakának lejártával, itt a Mozgástér.hu oldalon közzé tesszük a kihívásban szabályosan részt vett és kuponra jogosult személyek névsorát, és a kuponszámod kihívásról kihívásra frissítjük, vagyis egyre többet gyűjthetsz – feltéve, ha részt veszel a további kihívásokban is.
De miért is ne tennéd?
A kuponokról bővebb információt itt találsz >>


Mert büszkébb leszel önmagadra!

Magunkat legyőzni a legnagyobb feladat.

Nincs ez másként akkor sem, ha a rendszeres mozgásról van szó. A futás elszántságot és kitartást igényel tőled. Cserébe tisztába kerülsz az erőnléteddel, a tested fokozatosan hozzászokik a terheléshez, rákapsz a mozgás ízére, erősödsz, több lesz az energiád, és a jobb közérzet mellett a környezeted elismerését is megkapod.

Büszkébb leszel önmagadra, és ami a legjobb: teljes joggal!


Hozzájárulási nyilatkozat | A Mozgástér kihívásban résztvevők hozzájárulnak, hogy feltöltött anyagaikkal a Mozgástér Online SE szabadon rendelkezhessen. Amennyiben ebbe Te nem egyezel bele, kérjük küldj egy emailt “Hozzájárulás törlése” tárgymezővel az info@mozgaster.hu-ra. Az emailben írd meg a FB profilod szerinti neved, és tedd bele a kihívásra beküldött anyagod linkjét. Köszönjük!

%d bloggers like this: