Vadonatúj, grandiózus kihívás elé állítunk, ami 2022-ben megváltoztatja az életed!

Felkészültél?

Bízunk benne, hogy a válaszod igen, mert mi már begyújtottuk a rakétákat és nagyon várjuk, hogy Te is részese legyél legújabb kihívásunknak!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ez a kihívás pofonegyszerű, viszont annál többet nyerhetsz vele.

Időtartam

A kihívás 2021. december 15-én indul és 2022. április 30-ig tart.

Feladat

Tényleg nagyon egyszerű. Annyit kérünk tőled, hogy a kihívás ideje alatt heti 2 alkalommal mozogj/sportolj, alkalmanként legalább 30 percet, és ezt rögzítsd, hogy legyen róla bizonyíték 🙂 Ezt a bizonyítékot – ami, lehet egy sportolás közben lőtt szelfi, vagy az app-ban rögzített edzés fotója is – kérjük, hogy minden héten egyszer küldd el nekünk e-mailben az info@mozgaster.hu címre. A tárgymezőbe írd be a neved és azt, hogy melyik hét edzéseit küldted el. Például: Fitt Aranka, 1 hét.

Mit kell sportolni?

Ezt teljesen rád bízzuk, amihez éppen kedved van és ami jól esik. Nem feltétel rögtön az első héttől csatlakozni, viszont április 30-ig összesen 40 edzést minden résztvevőnek produkálnia kell úgy, hogy heti 3-nál több mozgást nem szabad feltölteni. Ennek tükrében azt javasoljuk, hogy legkésőbb 2022. január végéig csatlakozz és kezdd el a kihívást.

A Mozgástér facebook csoportba az elvégzett edzést nem feltétel feltölteni, viszont ha megteszed, a többieket is motiválni fogod arra, hogy ők is belevágjanak a kihívásba és ezáltal egy egészségesebb életvitelbe. A posztodban kérjük, hogy tüntesd fel: #MEKlubKihívás


Ki vehet részt?

A kihívásban bárki részt vehet.

Nyeremény

Nyereményben csak a ME Klub (Mozgástér Életmód Klub) tagok részesülhetnek. (www.meklub.hu)
Minden résztvevő, aki teljesíti a fent említett feltételeket, továbbá éves tagságot vált a ME Klubba, garantáltan 15 000 forint értékű Dechatlon ajándékutalványt nyer.

A ME Klubtagság éves díja 2022-ben 19 000 forint, amelyet most a kihívás résztvevői 20% kedvezménnyel kaphatnak meg a Magyar Szabadidősport Szövetség Tárt Kapus Programjának köszönhetően.

Azaz az éves tagság így 19 000 forint helyett, mindössze 15 200 forint, amely összeget a garantált nyeremény szinte teljes egészében fedez.

Mit kell még tudni?

Azt, hogy ha minden feltételt teljesítesz, akkor az egész kihívással csak nyerhetsz.

Heti két alkalommal bebiztosítod a mozgásod, amiért garantált jutalmat kapsz. A ME Klub tagjaként pedig az életmódváltáshoz olyan szakmai hátteret nyújtunk és támogatásban részesítünk, amivel biztosan eléred a célod!

Arról, hogy a kihíváson túl még milyen előnyökkel és izgalmas lehetőségekkel jár a klubtagság, folyamatosan tájékoztatunk benneteket a következő hetekben.

A Me Klubba 2022.01.03-tól tudtok majd belépni, de a kihívás kapcsán már most is mozoghattok!

%d bloggers like this: