Mozogj, tanulj és szerezz miniDIPLOMÁT!

A Mozgástér kezdetektől olyan innovatív megoldásokat keres, melyekkel a lehető legtöbb emberhez eljuttathatja a mozgás fontosságának üzenetét, hogy minél többen megismerhessék a sportolás, a rendszeres mozgás örömét. Így történhetett, hogy az immár 8. Országos Mozgástérkihívás kapcsán egy egészen friss együttműködést tudtunk elhozni nektek, melynek fókuszában egy hazánkban eddig egyedülálló projekt áll – ez a moveplay.hu.

A MovePlay a Magyar Szabadidősport Szövetség országos testmozgás programja.

A programot részben a pandémia ihlette: mikor 2020-ban elindult a vírusjárvány, már látni lehetett, hogy hamarosan szükség lesz olyan alternatív megoldásokra, melyek a korlátozott fizikai lehetőségek ellenére is hatékonyan segítik a rendszeresen mozogni vágyó embereket és támogatják őket a heti rendszerességű egészségmegőrző testmozgásban.

Nincs kivétel: a moveplay.hu minden edzettségi szinten minden korosztályt megszólít!

Oldalain képzett sportszakemberek több száz magyar nyelvű online edzésvideója vár téged is a legkülönbözőbb mozgásformákban, együtt az edzésvideókat elméleti tudással is kiegészítő szöveges anyagokkal – és ez a tartalom folyamatosan csak bővül!

Hatalmas mennyiségű online mozgástartalom, tematikusan, egyetlen helyre összegyűjtve – mindez kifejezetten a rendszeres mozgásra vágyók szolgálatában.

Büszkék vagyunk rá, hogy partnerségben a Magyar Szabadidősport Szövetséggel, a MovePlay projekt a 8. kihívásunk középpontjában állhat, és téged is arra bíztatunk, hogy aknázd ki és használd egészséggel ezt a mozgással és tudással teli kincsesbányát:

FOGADD EL A #SPORTminiDIPLOMA KIHÍVÁST!
⭐⭐⭐

Szörfözz a moveplay.hu oldalán, próbáld ki magad minél több mozgásformában, bővítsd a sporttal/mozgással kapcsolatos hasznos ismereteid, motiválj erre másokat is – és zsebeld be a mindezért neked járó jutalmakat!


Hogyan szerezhetsz Te is miniDiplomát?

1. Nyisd meg a www.moveplay.hu oldalát és válassz egy neked tetsző mozgásformát;

Az oldal tartalma ingyenes, de első alkalommal regisztrálnod kell. A regisztrációt a facebook vagy a google fiókodon keresztül is megteheted, így a folyamat pár másodpercet vesz csak igénybe tőled.

2. Csináld végig a mozgásformához tartozó valamelyik online videós edzést;
3. Böngészd át és olvasgasd a mozgásformához kapcsolódó szöveges tudásanyagokat;
4. Gyakorlati tapasztalatodból és elméleti tudásodból merítve írj miniDiplomamunkát a mozgásformáról;

MiniDiplomamunkád legyen legalább öt mondat, és adjon választ az alábbi kérdésekre:

  • Miért éppen ezt a mozgásformát választottad?
  • Mi a legfontosabb, amit elmondanál róla egy olyan embernek, aki még soha nem próbálta?
  • Milyen (egészségügyi) probléma enyhítésére/megoldására ajánlod a rendszeres gyakorlását?
  • Miért hat jótékonyan erre a problémára a mozgásforma?
  • Milyen hasznos tanácsot, motivációt adnál annak, aki a te miniDiplomamunkád hatására kedvet kap a mozgásforma kipróbálásához?

MiniDiplomamunkádban a kérdésekre adott válaszok sorrendjét kedvedre variálhatod.
Az öt mondat irányadó minimum. Ha felelősséggel és komolyan veszed a feladatot, sokkal többet is írhatsz!

5. Posztold miniDiplomamunkád a saját facebook faladon;

A miniDiplomamunkád szövege mellé feltétlen illeszd be

  • az általad elvégzett online edzés és/vagy az olvasott elméleti tudásanyag moveplay.hu-s linkjét,
  • a #Mozgástér és a #SPORTminiDIPLOMA hashtageket,
  • egy (vagy több) olyan ismerősöd nevét, akiknek javára válna az általad bemutatott mozgásforma rendszeres gyakorlása.
6. Állítsd a poszt láthatóságát nyilvánosra és add be a miniDiplomamunkád – vagyis oszd meg velünk a posztot a Mozgástér facebook csoportban!

Légy kreatív! ⭐⭐⭐

MiniDiplomamunkád a fent leírtakon kívül további tartalommal is gazdagíthatod.

Ilyen lehet az online edzés eredményét mutató APP fotó, ajánlás a szükséges eszközökről, selfiek, motivációs kockák, az online edzés közben készült fotók, házivideók – bármi, ami informálja és bátorítja a rendszeres mozgással jelenleg még csak kacérkodókat!


Milyen ajándékok várnak a sikerrel miniDiplomázókra?

MINI CUM LAUDE | miniDIPLOMA

Névre szóló nyomtatott (A4) Mini Cum Laude miniDIPLOMA és egy Mozgástér Kupon

azokra, akik a kihívás ideje alatt összesen egyszer, a szabályoknak megfelelő miniDiplomamunkát posztolnak a Mozgástér csoportban.


⭐ CUM LAUDE | miniDIPLOMA

Névre szóló nyomtatott (A4) Cum Laude miniDiploma és egy Mozgástér Kupon

azokra, akik a kihívás ideje alatt legalább kétszer, a szabályoknak megfelelő és egymástól eltérő mozgásformákról posztolnak miniDiplomamunkát a Mozgástér csoportban,

továbbá közülük is a 10 legkiemelkedőbb szerzőre egy-egy 5000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány.


⭐⭐ MAGNA CUM LAUDE | miniDIPLOMA (10 fő)

Névre szóló nyomtatott (A4) Magna Cum Laude miniDiploma, egy Mozgástér Kupon és egy Mozgástér Maszk

azokra, akik a kihívás ideje alatt legalább háromszor, a szabályoknak megfelelő és egymástól eltérő mozgásformákról posztolnak miniDiplomamunkát a Mozgástér csoportban,

továbbá közülük is a 10 legkiemelkedőbb szerzőre egy-egy 10 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány.


⭐⭐ SUMMA CUM LAUDE | miniDIPLOMA (10 fő)

Névre szóló nyomtatott (A4) Summa Cum Laude miniDiploma, egy Mozgástér Kupon és egy Mozgástér Maszk

azokra, akik a kihívás ideje alatt legalább négyszer, a szabályoknak megfelelő és egymástól eltérő mozgásformákról posztolnak miniDiplomamunkát a Mozgástér csoportban,

továbbá közülük is a 10 legkiemelkedőbb szerzőre egy-egy 20 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány.


Amennyiben valamely Decathlon ajándékutalvánnyal járó miniDiplomát tízen, vagy tíznél kevesebben szerzik meg, minden sikerrel diplomázó ajándékutalványt kap. Amennyiben 10-nél többen szerzik meg, az ajándékutalványok nyerteseiről a Mozgástér alapítóiból álló zsűri dönt.

A Mozgástér Kuponról itt található a részletes leírás.

A Mozgástér Online SE fenntartja a jogot, hogy a kihívás során a Mozgástér csoportba kiposztolt miniDiplomamunkák szövegét/képeit/videóit (a szerző nevének említése nélkül) felhasználja a moveplay.hu oldal tartalmával kapcsolatos ajánlásaiban saját facebook oldalán.

#SPORTminiDIPLOMA – Szerezd meg Te is!
⭐⭐⭐


Minden, amit a MovePlay projektről tudni szeretnél:


A Mozgástér Online Sportegyesületnek nincs hivatalos szponzora, azt azonban tudjuk, hogy a rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészségünk védelme és a betegségek megelőzése érdekében. Ezért segítjük hozzá egy-egy sporteszköz, kiegészítő, vagy sportruházat megvásárlásához azokat az aktív mozgolódókat, akik bizonyítják: valóban hajlandóak tenni önmagukért, a közérzetükért, az egészségükért és másokat is erre motiválnak.

A Mozgástér Online SE #SPORTminiDIPLOMA kihívása 2021. május 03-tól június 06-ig tart. A kihívással kapcsolatos kérdéseidet felteheted közvetlenül a Mozgástér facebook csoportban, üzenetben a Mozgástér facebook oldalán, vagy e-mailben az info@mozgaster.hu címen.


Hozzájárulási nyilatkozat | A kihívásban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Mozgástér facebook felületeire feltöltött anyagaikkal a Mozgástér Online SE szabadon rendelkezhessen. Amennyiben Te ebbe nem egyezel bele, kérjük küldj egy emailt “Hozzájárulás törlése” tárgy mezővel az info@mozgaster.hu-ra. A pontos beazonosítás kedvéért kérjük, hogy az emailbe feltétlen írd meg a teljes neved és illeszd bele a Facebook profilod közvetlen linkjét is. Köszönjük!

%d bloggers like this: