“Azok a már rendszeresen mozgók, akik a Mozgástér Világában aktívan tevékenykedve segítik a mozgásszegényeket és a mozgolódókat, hogy rendszeresen mozgókká váljanak.”

MOZGÁS SZÓTÉR

A mozgás és Te. Ti ketten..

Már nem is emlékszel pontosan hogyan és mikor kezdődött.
Számodra a világ akkor kerek, ha minden nap mozogsz, és amikor körülötted is mindenki rendszeresen ezt teszi. Nehezen jutsz el olyan mozgás színtérre, ahol ne ismernél sokakat, és ahol ne ismernének fel Téged is már messziről. 

Voltál már újrakezdő, és hálát adsz azoknak, akiknek fontos volt, hogy mozogj. Volt, akit nem sikerült megtartanod a mozgás világában, és még több, aki irántad érez hálát, amiért mellette voltál, mikor nagyon kellett.

Tudod, hogy kinek, mikor, és melyik izomlazítót ajánld, észreveszed, ha valaki túltolta a fekvőtámaszt (vagy mást) és új mozgásformára lenne szüksége. Sőt, azt is tudod, hogyan érdemes ezt az illető tudtára adni úgy, hogy boldogan csapjon bele a következő héten; mintha a briliáns ötlet egyenest az ő fejéből pattant volna ki.

Amit talán még nem tudsz, hogy mozgás nagykövet vagy.

Egy, a kevesek közül.
Más volna a világ, ha volna belőled még pár tízezer, de mivel nincs, nekünk nagyon meg kell becsülnünk Téged. Szeretnénk, ha szemeid rajta tartanád a többi Mozgástér felhasználón. 

Mit is ajánlhatnánk neked, túl a tiszteleten és megbecsülésen, ami már így is részed?

Olyan közösséget, amelynek az életére hatással lehetsz.
Embereket, akik az általad megtett útnak még csak az elején járnak.
Lehetőséget arra, hogy átadhasd a tapasztalataidat.

Természetesen ezek mellett Te is részesülsz mindazon előnyökben és lehetőségekben, amiben a többi Mozgástér felhasználó:

Tudásátadást
2-3 hetente szervezett mozgás kampány keretei között ismerkedhetsz a legkülönbözőbb mozgások, gyakorlatok és sportok fiziológiai és mentális hatásaival. Te fogod majd kiválasztani a számodra legmegfelelőbb(ek)et ezek közül, és ha úgy érzed, szívesen segítséget nyújtunk ebben.

Kedvezménycsomagot
Mi megkeressük azokat a sportszergyártókat, forgalmazókat, létesítmény üzemeltetőket és fenntartókat, akik felelősek és elhivatottak az emberek egészségügyi állapotának javulása iránt, és összehangoljuk a minden érintett számára ideális kedvezményeket.
Te pedig eldöntheted, szeretnél-e élni ezekkel a lehetőségekkel.

Közösségi élményt
A közösség ereje – ahogy az élet számtalan más területén – a mozgás világában is elsődleges fontosságú megtartó tényező.
A Mozgástér ezért nyíltan törekszik arra, hogy a vele kapcsolatba kerülő mozogni vágyó emberek sose legyenek magukra hagyva.
Az információáramlás és a kommunikáció a Mozgástérben sosem áll le, így bármi is foglalkoztasson, érezni fogod: nem vagy egyedül! 

Mozgásos eseményeket, élményeket
A Mozgástér maga is rendszeresen szervez olyan alkalmakat, ahol új sportokkal, mozgásformákkal ismerkedhetsz meg, ezekkel kapcsolatos gyakorlati és elméleti ismereteket sajátíthatsz el. 

Állapotfelmérést
Nem árulunk zsákbamacskát: számítunk rád és az aktivitásodra ezeken a közösségi mozgásos eseményeken! Azonban ahhoz, hogy csak a kellemes élményeket vidd majd haza, fontos megismerned a saját határaid. Annak érdekében, hogy elkerülhesd a sportsérüléseket, húzódásokat, hogy egy komolyabb izomláz ne okozzon számodra kellemetlenségeket, mi szakértőket bevonva állapotfelméréseket és kapcsolódó tanácsadást is végzünk. 

Online konzultációt
A Mozgástér fontos partnerei a mozgás coach-ok, akiknek a tudása és tapasztalata neked is elérhetővé válik a Mozgástérben, ha elakadnál. És bár ezek az online beszélgetések/tanácsadások csak egy rész, a Mozgástér feléd kínált „szolgáltatásaiból”, összességében kiemelten hasznos program lesz a saját, és a szárnyaid alá vett emberek mozgástapasztalatainak megvitatásában. 

%d bloggers like this: