Számtalan dolog történik körülötted, ami tálcán kínálja a lehetőséget, hogy minden szempontból jobban érezhesd magad.

A #mozgásnapjakihívás pontosan egy ilyen lehetőség.

Tökéletes alkalom arra, hogy valami igazán jó és fontos dologra irányítsd rá a figyelmed: a saját, és a környezetedben élők egészségére.


A rendszeres testmozgás népszerűsítésének tekintetében ez most különlegesen jelentős kihívás.

Szeretnénk, ha május 4-e idővel olyan országos ünnepnappá nőné ki magát, amit minden magyar ember ismer, és amit fotelban sörözés helyett – de legalábbis előtte 🙂 – aktív mozgással ünnepel.

Ezért azokat, akik elfogadják a #mozgásnapjakihívást a mozgásban példamutatásra, az esemény népszerűsítésében pedig aktív részvételre buzdítunk, hogy a Mozgás Napja a lehető leghamarabb a legközelebb kerülhessen céljához: hogy mindannyian megünnepeljük.

2022.05.04. 🇭🇺 Ünnepelj mozgással Magyarország!

1. Mi az a Mozgás Napja?

A rendszeres testmozgás kiemelten fontos az egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése és az elhízás elkerülése érdekében.

Erre hívja fel a figyelmet a Mozgástér Online Sportegyesület szervezésében megrendezésre kerülő első országos #mozgásnapja sportesemény, mely

2022. május 4-én kerül megrendezésre.

Az eseményre május 3-ig lehet regisztrálni.

A regisztrációs díj az első 4000 jelentkezőnek 50%-os kedvezménnyel 5000 forint.

Az eseményhez regisztráció nélkül is be lehet csatlakozni, hiszen azt szeretnénk, hogy országszerte minél többen mozogjanak ezen a napon.

Éppen ezért a Mozgástér Online SE mindenki számára szabadon elérhetővé teszi a május 4-én zajló egész napos online edzéseit, melyeket a Mozgástér Életmód Klub (ME Klub) sportszakemberei vezetnek.

Tipp 👉 Április 15-től érdemes figyelned az esemény webhelyének aktivitások oldalát, mert ide kerülnek fel a május 4-i esemény online és helyszíni programjai.

Nem kérünk tőled lehetetlent.

A Mozgás Napján 30 perc mozgás a feladat.

A feladat teljesítésénél minden testmozgás számít. Lehet torna a kertben, jóga a nappaliban, kocogás a patakparton, vagy a már említett aktivitások oldal programjai, mozgásformái.

Díjazzuk, ha aktívan teszel önmagadért, közérzetedért, az egészségedért.

Regisztrálj az eseményre, mozogj május 4-én igazoltan 30 percet, és tiéd az egészséges életmódot komplex támogató garantált ajándékcsomag!

Az ajándékcsomag tartalma:

• a részvételért járó névre szóló e-oklevél;
• az egészséges életmódot három hónapig aktívan támogató ME Klub szolgáltatás 30 000 Ft értékben;
• automatikus részvétel az eseményt követően közjegyző jelenlétében megtartott 3 000 000 Ft összértékű, a sportolást és az egészséges életmódot támogató tárgynyeremény sorsoláson;
• + a Mozgás Napja saját aktivitásaiból választott helyszíni mozgásprogram esetében #mozgásnapja meglepetés ajándék.

A 30 perc mozgás igazolása a mozgásformának megfelelően történhet applikációval, videóval, fényképpel, illetve – belépős program esetén – a belépőjegyről/kártyáról készített fotóval is. Ezeket az eseményt követően legkésőbb május 6-ig várjuk e-mailben az info@mozgaster.hu e-mail címre “Mozogtam A Mozgás Napján!” tárgymezővel.

Mozogni jó, együtt pedig könnyebb!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Csatlakozz te is a Mozgás Napjához!

Miért?

– hogy energikusabb és boldogabb legyél;

– hogy rákapj az aktív mozgást követő kellemes érzésre;

– hogy tiéd legyen az egészséged támogató garantált ajándékcsomag;

– hogy idén először együtt ünnepelhessük a mozgás örömét, az egészséges életmódot, a vitalitást – az életet.

2. Így fogadd el a kihívást!

A #mozgásnapjakihívás szorosan kapcsolódik az első országos Mozgás Napja eseményhez.

Amit kérünk: segíts népszerűsíteni a Mozgás Napját! – Amit várunk: mutass példát ezen a napon!

1️⃣ Regisztrálj a Mozgás Napja eseményreregisztrációs panel

2️⃣ Csatlakozz a Mozgástér Online Sportegyesület facebook csoportjához – ha még nem tetted, itt megteheted

3️⃣ Küldj meghívót a csoportba barátaidnak – vagy azért, mert rendszeresen mozognak, vagy éppen azért, mert tudod, hogy nagyon rájuk férne

4️⃣ Nyomj like-ot “A Mozgás Napja – Május 4.” facebook oldalára – akár itt és most

5️⃣ Ossz meg róla április 30-ig két neked tetsző posztot a saját faladon – a #mozgásnapjakihívás hashteggel

6️⃣ Motiválj! Mozogj április 30-ig legalább egyszer 30 percet, rögzítsd az aktivitásod és posztold ki a Mozgástér facebook csoportban – a #mozgásnapjakihívás hashteggel

A mozgásformának megfelelően aktivitásod rögzítheted applikációval és/vagy videóval és/vagy fényképpel.

7️⃣ Mutass példát! Mozogj május 4-én 2 x 30 percet és rögzítsd az aktivitásod – mutasd meg, hogy neked összesen 60 perc mozgás sem okoz problémát

8️⃣ Rögzített aktivitásaid legkésőbb május 6-ig küldd el a Mozgástér facebook oldalának – üzenetben

Technikai problémák esetén e-mailt is küldhetsz az info@mozgaster.hu címre “60 percet mozogtam A Mozgás Napján!” tárgymezővel.

+ Légy büszke magadra! 🥰 Oszd meg a képeid/videóid a Mozgástér facebook csoport közösségével is!

A kihívást sikerrel teljesítők

• a részvételért járó névre szóló e-oklevél;
• az egészséges életmódot három hónapig aktívan támogató 30 000 forintos ME Klub szolgáltatás;
• az eseményt követő 3 000 000 Ft összértékű, a sportolást és az egészséges életmódot támogató tárgynyeremény sorsoláson való automatikus részvétel;
• + a Mozgás Napja saját aktivitásaiból választott helyszíni mozgásprogram esetében egy #mozgásnapja meglepetés ajándékon túl

automatikusan résztvesznek a május 2. hetében zajló #mozgásnapjakihívás sorsoláson is, ahol 3 x 20 000 forint értékű Decathlon ajándékutalvány talál majd közöttük gazdára.

+1 kérés: A Mozgás Napja előtt, vagy közben, vagy után értékeld az eseményt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mi a véleményed arról, hogy Magyarországon a mozgásnak is legyen saját ünnepnapja? Te milyen programoknak örülnél ezen a napon? Hogyan érezted magad a 2022-es első országos Mozgás Napján?

Kérjük írd le pár mondatban gondolataidat a “Mozgás Napja – Május 4.” facebook oldalán a “Vélemények” fülre kattintva. Jövőre is szeretnénk megszervezni A Mozgás Napja eseményt, ezért minden visszajelzést örömmel fogadunk.

Köszönjük a segítséged!

A garantált ajándékcsomagban található nyereményekkel kapcsolatban, illetve a 3 000 000 forintos tárgynyeremény sorsolás és a Decathlon utalványok nyerteseivel a regisztrációs panelban megadott e-mail címen május 9. és 13. között közvetlen vesszük fel a kapcsolatot.

Az aktuális történésekről A Mozgás Napja és a Mozgástér Online SE honlapján, valamint a facebook oldalakon is folyamatosan tájékoztatunk.


Hasznos/kapcsolódó linkekek:


A Mozgástér Online Sportegyesületnek nincs hivatalos szponzora, azt azonban tudjuk, hogy a rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészségünk védelme és a betegségek megelőzése érdekében. Erre hívja fel a figyelmet a Mozgástér Online Sportegyesület szervezésében megrendezésre kerülő #mozgásnapja országos sportesemény és kapcsolódó #MozgásNapjaKihívás.

A kihívással kapcsolatos kérdéseidet felteheted közvetlenül a Mozgástér facebook csoportban, üzenetben a Mozgástér facebook oldalán, vagy e-mailben az info@mozgaster.hu címen.

 

%d bloggers like this: