Miért érdemes részt venned a Mozgástér kihívásaiban?

1. Mert azonnal tehetsz az egészségedért és a jobb közérzetedért!

A Mozgástér kihívásai segítenek tisztába kerülnöd az erőnléteddel, energiával töltenek fel, hogy frissebbnek, tettre készebbnek érzhesd magad.

2. Mert garantált ajándékot is nyerhetsz!

A Saját testsúlyos edzés • TRX kihívásban például saját TRX szettet kaptak a kihívást sikerrel elfogadók, a futás és a bringás kihívásban pedig vásárlási utalványt. 🎁

3. Mert azonnal tiéd egy Mozgástér Kupon!

Zajlanak az egyeztetések a Mozgástér céljával azonosulni tudó partereinkkel: sportszergyártókkal, edzőterem üzemeltetőkkel, mozgás-, és egészségügyi szakemberekkel. Nekik köszönhetően, a kihívások során összegyűjtött Mozgástér Kuponjaid hamarosan országszerte, több helyen is valós termékekre, kedvezményekre válthatod!

Egy kihívás = Egy kupon

Egy-egy kihívás lejártával, ezen az oldalon tesszük közzé a kihívásban szabályosan részt vett, és így kuponra jogosult személyek névsorát.

A kuponjaid darabszámát kihívásról kihívásra frissítjük, vagyis egyre többet gyűjthetsz belőlük. Amint megvannak az első konkrét kuponbeváltó helyek és ajánlatok, a rendszer átáll egy olyan formára, melyben közvetlenül magad tudod majd kezelni, és kedvedre beváltani a Mozgástér kuponokat.

Fogadd el és teljesítsd az aktuális kihívást, a lejártát követő héten látogass vissza erre az oldalra, és mi garantáljuk, hogy a neved* mellett összesítve megtalálod az aktuális Mozgástér Kuponjaid!

*A kuponra jogosultak listájában, a neved mindig megegyezik azzal a FB felhasználói névvel, mellyel a kihívásra kijelölt nevezési felületre feltöltötted a fotód/videód.


Mozgástér Kupon tulajdonosok

(Utoljára frissítve: 2021.07.11.)

<< ÖSSZESÍTETT LISTA (PDF) >>

Gratulálunk! 🏆

%d bloggers like this: