“Azok az emberek, akik időközönként mozognak, de nem vált életformájukká a testmozgás.”

MOZGÁS SZÓTÉR

Előfordul veled, hogy mozogsz. Néha, hetente kétszer is.

Néha.

Tudod, érzed, hogy felelősséggel tartozol egészségedért, ezért időről-időre kísérletet teszel egy újabb mozgásformával. Néhány hétig eljársz focizni, aerobik edzésre. Mivel azonban hiányzik még belőled a mozgás terén szükséges tudás, tervszerűség és fegyelem, nehezen, vagy egyáltalán nem vagy képes túljutni a kezdeti nehézségeken, és előbb-utóbb elmaradnak ezek az alkalmak is.

Elkeseredésre akkor sincs okod, ha magadra ismertél a fenti sorokból! 

Segítséggel, egy közösség részeként megtalálhatod mindazt a tudást, rendszerességet, amivel megelőzheted a mozgásszegény életmóddal járó veszélyek java részét. 

Tervünk van Veled!

Azt szeretnénk, ha a Mozgástér dinamikus alkotórészévé válnál.
Ismerd meg velünk azokat a technikákat, mozgásformákat, amelyekkel felelősségteljes mozgolódóvá válhatsz, és magad is segítheted a közvetlen környezetedben élő, mozgásszegény életmódot folytatókat, hogy ők se maradjanak a körön kívül!

Mit biztosít ehhez számodra a Mozgástér?

Tudásátadást
2-3 hetente mozgás kampány keretei között ismerkedhetsz meg a legkülönbözőbb mozgások, gyakorlatok, sportok fiziológiai és mentális hatásaival. Neked a számodra legmegfelelőbbeket kell kiválasztanod ezek közül, amiben szintén segítséget nyújtunk.

Kedvezménycsomagot
A Mozgástér megkeresi azokat a sportszer gyártókat, forgalmazókat, létesítmény üzemeltetőket és fenntartókat, amelyek szintén felelősséggel viseltetnek a népesség egészségügyi állapota iránt, és ezért kedvezményeket biztosítanak.

Közösségi élményt
A közösség ereje a mozgás világában is elsődleges megtartó tényező.
A Mozgástér ezért arra törekszik, hogy a vele kapcsolatba kerülő mozogni vágyók sose legyenek magukra hagyva! A közösség jelzőrendszerként működik, hogy tagjai felelősséget vállalhassanak egymásért. 

Mozgásos eseményeket, élményeket
A Mozgástér maga is rendszeresen szervez olyan alkalmakat, ahol új sportokkal, mozgásformákkal ismerkedhetsz meg, ezekkel kapcsolatos gyakorlati és elméleti ismereteket sajátíthatsz el. 

Állapotfelmérést
Számítunk rá, hogy lelkesen veszel részt ezekben a közösségi mozgásos eseményekben. Fontos ugyanakkor, hogy tisztában légy a határaiddal. Annak érdekében, hogy egy-egy sportsérülés, húzódás, akár csak komolyabb izomláz miatt ne kelljen a partvonal mögött maradnod, állapotfelméréseket és ehhez kapcsolódó tanácsadást végzünk.

Online konzultációt
A Mozgástér fontos tagjai a mozgás coach-ok, akik segítséget nyújtanak számodra, ha elakadtál.

%d bloggers like this: