🇭🇺 I. Országos Mozgásszervi Állapotfelmérés

Mikor meghirdettük a Mozgástér 10. országos kihívását, hittünk benne, hogy online facebook közösségünkben sokan magukénak érzik majd a kihívással járó feladatokat.

Hogy segítenek

  • minél többeknek tisztábban látni a mozgásszervi betegségek kialakulásának okait, körülményeit;
  • közösen keresni a betegség okozta panaszok és fájdalmak enyhítésében hatékony módszereket;
  • rávilágítani a rendszeres mozgásnak a betegségek megelőzésében, a rehabilitációban és gyógyulásban betöltött komoly szerepére;

mindezt saját példáikkal, sokszínű tapasztalataikon keresztül elmesélve. Hittünk benne és igazunk lett: példaértékű, motiváló, küzdelemmel, reménnyel és tanulságokkal teli történeteket ismerhetünk meg a jelenleg is zajló kihívásban.

Köszönjük!


Sportegyesületünk feltett szándéka, hogy a 2021-2027-es Európai Uniós fejlesztési ciklusban képes legyen komoly anyagi támogatást irányítani közvetlenül a magyar emberek, a magyar lakosság felé annak érdekében, hogy akik elszánták magukat a rendszeres mozgásra azok valódi esélyt, és segítséget kaphassanak.

Ennek a folyamatnak a részeként indítjuk most veletek és értetek az I. Országos Mozgásszervi Állapotfelmérést, amely akció a 10. kihívásunk nyerteseit már konkrétan is segíteni képes kísérő projekt.

A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:

Kérjük töltsétek ki, és kérjétek meg rá családtagjaitokat, barátaitokat, kollégáitokat is
– mindenkit, akinek az egészsége fontos számotokra!

A felmérésről készítettünk egy nyomtatóbarát A4-es PDF-et is, hogy amennyiben módodban áll, kinyomtatva értesíthesd a közvetlen környezetedben élőket is a lehetőségről lakóhelyed (társasház), háziorvosod, munkahelyed vagy iskolád, az általad kedvelt konditerem üzenőfalára kihelyezve.

A nyomtatvány az alábbi képre klikkelve tölthető le:

Ha pedig eddig még nem tetted, CSATLAKOZZ ITT & MOST összetartó facebook mozgásközösségünkhöz!


Az állapotfelméréshez rendelt kérdőív anonim. A megadott e-mailcímeket harmadik fél számára nem adjuk ki.

A #WinWinMesék kihívásban szakkonzultációt nyert nyertesek kérdőívét csak beleegyezésükkel továbbítjuk, és kizárólag csak az adott szakkonzultációt vezető sportszakember felé. Ezzel kapcsolatban az eredményhirdetés után vesszük fel a kapcsolatot a nyertesekkel.

Az állapotfelméréssel kapcsolatos kérdéseidet felteheted közvetlenül a Mozgástér facebook csoportban, privát üzenetben a Mozgástér facebook oldalán, vagy e-mailben az info@mozgaster.hu címen.


%d bloggers like this: