…mert máshogy nem is érdemes.

A Mozgástér Online Sportegyesület csak 2020 őszén került volna be a köztudatba.

De mivel egy maroknyi, ám annál lelkesebb szakemberből álló csapat már hónapok óta dolgozik az adatgyűjtésen – a több szintű kapcsolatrendszer kiépítésén, az audiovizuális és szöveges tartalmak elkészítésén, az eszközök, szakemberek, ajánlatok rendszerezésén – mostanra több száz ember értesült a Mozgástér projekt őszi beindulásáról.

Az utóbbi pár hétben kérdést kérdés követett, egyre több lelkes pártolónk és önkéntesünk lett, majd egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy e lendülettől a projekt életre kelt.
Sőt, már előbb jár mint mi.

Minden eszközünk adott ahhoz, amit elterveztünk: hogy 2020 őszétől, évente nagyjából százezer magyart állítsunk át a “jó” oldalra, és tegyük számukra alapvető igénnyé a rendszeres testmozgást, az egészségesebb életmódot. Csak épp időnk nem lett a mindenben alapos kezdéshez – hisz még csak június van.

De a lényeg megmutatkozott: a Mozgástér jókor, jó helyen egy jó cél érdekében létrejött vállalás.

Minden gikszer és hiányosság ellenére, számomra ez az első üzenete ennek a hatalmas összefogásnak, amibe a következő hetekben – hála a sok segítőnek – megérkeznek a regisztrációs felületek, a kihívások, a tudásmegosztás, a személyre szóló mozgás ajánlatok, a profi és a játékosan hasznos tartalmak… talán még ennél is több.

Nagyon köszönöm az érdeklődésed, a türelmed, egyben kérlek, hogy csatlakozz az alábbi linken található Mozgástér közösséghez, mert Neked is szeretnénk bebizonyítani, hogy mozogni jó – együtt pedig könnyebb!

Dechert Áron, mozgás nagykövet

2020.06.18.

%d bloggers like this: