“Azok az emberek, akik rendszeresen, minimum heti két alkalommal végeznek egészségmegőrző mozgástevékenységet.”

MOZGÁS SZÓTÉR

Tudatos vagy.

Hetente minimum kétszer, egészségmegőrzésként vagy közösségi tevékenységként végzel valamilyen mozgásformát. Mindig nálad van a kondibérleted, és a mosógépedben minden alkalommal ott forog egy-két frissen használt sportruha.

Tudod, hogy mit miért teszel, és miközben tisztában vagy vele, mit nyújthat számodra a rendszeres sportolás, és talán élénken élnek még azok az emlékeid is, milyen döcögős volt az indulás a rendszeres mozgás irányába. 

Magadra ismertél?

Ha igen, először is hadd gratuláljunk!
Te már elindultál az úton, amelyet mindenkinek meg kellene tennie az egészsége érdekében. Élő példája vagy annak, hogy a civilizációs betegségek legnagyobb része úgy is megelőzhető, hogy közben jól érzed magad a bőrödben. Hitelességeddel képessé váltál másokat is becsábítani abba a világba, amelyben te már otthonosan mozogsz: a mozgás világába. 

Szeretnénk, ha minél többen követnék a példádat.

Büszkék lennénk rá, ha Te is közénk tartoznál!

Hiszünk benne, hogy nem csak Te vagy fontos nekünk, hanem mi is nyújthatunk valamit a számodra. Hogy mik lehetnek ezek?

Tudásátadás
2-3 hetente mozgás kampány keretei között ismerkedhetsz meg a legkülönbözőbb mozgások, gyakorlatok, sportok fiziológiai és mentális hatásaival. Neked a számodra legmegfelelőbbeket kell kiválasztanod ezek közül, amiben szintén segítséget nyújtunk.

Kedvezménycsomag
A Mozgástér megkeresi azokat a sportszer gyártókat, forgalmazókat, létesítmény üzemeltetőket és fenntartókat, amelyek szintén felelősséggel viseltetnek a népesség egészségügyi állapota iránt, és ezért kedvezményeket biztosítanak.

Közösségi élmény
A közösség ereje a mozgás világában is elsődleges megtartó tényező.
A Mozgástér arra törekszik ezért, hogy a vele kapcsolatba kerülő mozogni vágyók sose legyenek magukra hagyva. A közösség jelzőrendszerként működik, hogy tagjai felelősséget vállalhassanak egymásért. 

Mozgásos események, élmények
A Mozgástér maga is rendszeresen szervez olyan alkalmakat, ahol új sportokkal, mozgásformákkal ismerkedhetsz meg, és ezekkel kapcsolatos gyakorlati és elméleti ismereteket sajátíthatsz el. 

Állapotfelmérés
Számítunk rá, hogy lelkesen veszel részt ezekben a közösségi mozgásos eseményekben. Fontos ugyanakkor, hogy tisztában légy a határaiddal. Annak érdekében, hogy egy-egy sportsérülés, húzódás, akár csak komolyabb izomláz miatt ne kelljen a partvonal mögött maradnod, állapotfelméréseket és ehhez kapcsolódó tanácsadást végzünk.

Online konzultáció
A Mozgástér fontos tagjai a mozgás coach-ok, akik segítséget nyújtanak számodra, ha elakadtál.

%d bloggers like this: