MOZOGNI JÓ, EGYÜTT PEDIG KÖNNYEBB!

A Mozgástér nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy 2025-ig félmillió, eddig mozgásszegény életmódot folytató magyar embernek válljon életformájává a rendszeres heti testmozgás. Az egész országot megmozgató nagyszerű vállalás ez, amiben számítunk Rád! Mi, a Mozgástér csapata, itt és most megígérjük, hogy teszünk érted. Cserébe csak annyit kell tenned, hogy Te is teszel magadért.

Fogadd el a Mozgástér aktuális kihívását!

SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS ○ TRX


Mettől meddig tart a kihívás?

2020.07.20-tól 2020.08.09-ig.


Hogyan tudod teljesíteni a kihívást?

Válassz egy neked tetsző helyszínt, egy kihívásnak megfelelő gyakolatsort, majd vedd filmre, ahogy elvégzed azt!

Helyszínt és gyakorlatot is szabadon választhatsz. Ez utóbbi lehet az egyszerű, eszköz nélküli saját testsúlyos edzésből valamilyen gyakorlat (guggolás, nagy terpeszben jobbra-balra térdhajlítás, hanyatt fekve csípőemelés, szabályos fekvőtámasz vagy variációi, klasszikus felülés, haspréses felülés, húzódzkodás, stb.), de használhatsz eszközként TRX-et is.

❗️ A kihívás érvényes teljesítéséhez minimum ötször, szabályosan és egymás után kell elvégezned a gyakorlatot.

❗️ Ebben a kihívásban kizárólag videó felvétellel lehet részt venni.

Tipp! A kihívás ideje alatt folyamatosan bővül a TRX-el kapcsolatos Online Tudástár!


Nevezési felület és hashtag

Az elkészült videót töltsd fel az “ELFOGADOM A KIHÍVÁST” linken elérhető Mozgástér FB csoportunkba.

❗️ A videót kísérő szövegbe, kérjük feltétlen írd be az alábbi hashtaget:

#mozgástérTRXkihívás

❗️ A kihívás érvényes teljesítéséért járó előnyök/díjak a videót feltöltő FB profil tulajdonosát illetik.

❗️ A kihívás ugyan azzal a FB profillal többször is teljesíthető, de az előnyök/díjazás tekintetében 1 kihívásban 1 FB profil csak egyszer regisztrál.

ELFOGADOM A KIHÍVÁST!


Miért érdemes részt venned a kihívásban?

Mert az első 50 kihívást teljesítő
TRX szettet kap 🎁 ajándékba! 

A Mozgástér Online Sportegyesület valódi segítséget és támogatást akar nyújtani azoknak, akik bizonyítják, hogy valóban hajlandóak tenni magukért és az egészségükért.

Bár ez még csak a második kihívás, és hivatalosan még szponzorai sincsenek a vállalásunknak, azt már tudjuk, hogy a TRX hatékony, könnyen kezelhető és – a vele elérhető relatív gyors, látványos eredmények miatt – sikerélményt nyújtó sporteszköz kezdőknek és haladóknak, időseknek és fiataloknak egyaránt. Ezért gondoltuk úgy, hogy ha önerőből is, de megfinanszírozzuk ezt az eszközt 50 olyan embernek, aki nyitott a mozgolódásra és a rendszeres mozgásra! 🎁

Tipp: Nézd meg a kihívásra érkezett videókat >>

Amennyiben a kihívást ötvennél többen teljesítik, sorsolás útján döntünk a nyertesekről.
A kihívást elsőként sikerrel teljesítő garantált ajándékot kap.


Mert azonnal Tiéd egy Mozgástér Kupon! 🔖

A kihívások során gyűjtött Mozgástér Kuponokat, hamarosan országszerte, több helyen is valós termékekre/kedvezményekre válthatod.

Már folynak az egyeztetések sportszergyártókkal, edzőterem üzemeltetőkkel, szakemberekkel, és Mozgástér felelősen gondolkodó partereivel. Amint megvannak az első konkrét kuponbeváltó helyek, a rendszer átáll egy olyan formára, melyben közvetlenül magad tudod majd kezelni, és kedvedre beváltani a Mozgástér Kuponokat.

A kihívás időszakának lejártával, itt a Mozgástér.hu oldalon közzé tesszük a kihívásban szabályosan részt vett és kuponra jogosult személyek névsorát, és a kuponszámod kihívásról kihívásra frissítjük, vagyis egyre többet gyűjthetsz – feltéve, ha részt veszel a további kihívásokban is. De miért is ne tennéd?
A kuponokról bővebb információt itt találsz >>


Mert büszkébb leszel önmagadra! 😁

Magunkat legyőzni a legnagyobb feladat.

Nincs ez másként akkor sem, ha a rendszeres mozgásról van szó. A saját testsúlyos edzés – és azon belül a TRX – már egy-két hónap, heti kétszer félóra edzés mellett megmutatja az eredményét. Tisztába kerülsz az erőnléteddel, a tested fokozatosan hozzászokik a terheléshez, rákapsz a mozgás ízére, erősödsz, több lesz az energiád, és a jobb közérzet mellett a környezeted elismerését is megkapod.
Büszkébb leszel önmagadra, és ami a legjobb: teljes joggal!


Hozzájárulási nyilatkozat | A Mozgástér kihívásban résztvevők hozzájárulnak, hogy feltöltött anyagaikkal a Mozgástér Online SE szabadon rendelkezhessen. Amennyiben ebbe Te nem egyezel bele, kérjük küldj egy emailt “Hozzájárulás törlése” tárgymezővel az info@mozgaster.hu-ra.
Az emailben írd meg a FB profilod szerinti neved, és tedd bele a kihívásra beküldött anyagod linkjét. Köszönjük!

%d bloggers like this: