A Mozgástér Online Sportegyesület célja, hogy rendszerezze és fejlessze a magyarországi egészségmegőrző mozgástevékenységek piacát.

Ennek részeként 2021 második felétől komplex kedvezményrendszerrel szeretnénk támogatni a mozogni vágyók egészségmegőrző mozgástevékenységeit, hogy a heti rendszerességű testmozgás a jelenleg mozgásszegény, valamint az alkalmanként és a rendszeresen mozgó emberek életmódjának is egyaránt szervesebb részévé váljon.

A kedvezményrendszer kidolgozásához kiemelten fontos, hogy megismerjük az egyes emberek sportolással, mozgással kapcsolatos igényeit, szokásait, adottságait.

Az alábbi kérdőív kitöltésével Te is aktívan hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a 2021-2025-ig tartó időszakban számodra is hasznos, valós igényeidre szabott sport kedvezményeket, mozgásos kedvezmény-csomagokat tudjunk összeállítani.

Kérjük töltsd ki, és kérd meg rá családtagjaid, barátaid, kollégáid is
– mindenkit, akinek az egészsége fontos számodra!

A felmérésről készítettünk egy nyomtatóbarát A4-es PDF-et is, hogy amennyiben módodban áll, kinyomtatva értesíthesd a közvetlen környezetedben élőket is a lehetőségről lakóhelyed (társasház), háziorvosod, munkahelyed vagy iskolád, az általad kedvelt konditerem üzenőfalára kihelyezve.

A nyomtatvány az alábbi képre klikkelve tölthető le:

Ha pedig eddig még nem tetted, CSATLAKOZZ ITT & MOST összetartó facebook mozgásközösségünkhöz!


Az állapotfelméréshez rendelt kérdőív anonim. A megadott e-mailcímeket harmadik fél számára nem adjuk ki.

Az állapotfelméréssel kapcsolatos kérdéseidet felteheted közvetlenül a Mozgástér facebook csoportban, privát üzenetben a Mozgástér facebook oldalán, vagy e-mailben az info@mozgaster.hu címen.


%d bloggers like this: