FOGADD EL A KIHÍVÁST – LEGYÉL TE IS STRAVA MŰVÉSZ!

Mikor a szabadban végzet edzéshez applikációt használsz, a műholdak (GPS) nem csak a teljesítményed, hanem az edzésed útvonalát is rögzítik. Az útvonal térképre rajzolt krikszkrakszaival nem sokat törődünk, hiszen edzéskor a távolság, idő, pulzusszám, szintkülönbség stb., ami érdekel minket. A néhány éve hódító Strava művészet pontosan ezen a prioritáson fordít. Az applikációval képalkotás egyfajta kreatív játék a mozgással, művészei pedig az edzések útvonalára, térképen megjelenő formájára és tökéletesítésére koncentrálnak, minden egyéb másodlagos.

Strava művésznek lenni szórakoztató, motiváló, az eredmény pedig látványos – igazi sikerélmény! Innen jött az ötlet a Mozgástér immár 7. országos kihívásához, melyben gyaloglással, kocogással, futással és kerékpározással egyaránt részt tudtok venni!


#STARTésRAJZ HÚSVÉTI KIHÍVÁS

🗺 A FELADAT

1. Tanulmányozd papír/digitális térképen a környezetedben található útvonalakat: utcákat, tereket, körforgalmat, sétautakat, ösvényeket.

2. Keress bennük formát, alakot vagy szöveget. Ha megtaláltad a neked tetszőt, rögzítsd az útvonalat útvonaltervezőben vagy jegyezd fel papírra, és indulj neki: rajzold meg gyaloglással, futással, kerékpározással!

3. Posztold ki saját facebook faladra az alkotásodról készült App fotóját, a #Mozgástérkihívás és #STARTésRAJZ hashtagekkel együtt.

4. Állítsd a poszt láthatóságát nyilvánosra, majd oszd meg velünk a Mozgástér facebook csoportban!

Tipp: Ha “tiszta” rajzot szeretnél, az APP-ot csak a rajzoláshoz választott útvonal elején kapcsold be, és mikor elkészültél, kapcsold is ki. Így a rajz kezdő pontjáig tartó és az onnan haza vezető út kacskaringói nem lesznek majd a képen.


🏆 A NYEREMÉNYEK

Mindenki, aki a kihívás ideje alatt legalább egyszer – a szabályoknak megfelelően – posztol a Mozgástér csoportban, Mozgástér Kupont és névre szóló Mozgástér Oklevelet kap ajándékba.

A garantált ajándékokon felül, a Mozgástér Online SE alapítóiból álló zsűri összesen 16+1 nyertest hirdet a kihívás lezárulta után, az alábbi rendszerben:

🥉 III. Helyezettek (10 fő) | Névre szóló 5000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

🥈 II. Helyezettek (5fő) | Névre szóló 10 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

🥇 I. Helyezett | Névre szóló 20 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

+ 1

🏅 Mozgástér Különdíjas (1 fő) | Ajándék TRX szett

A beérkező “pályaművek” elbírálásánál a zsűri legfőbb szempontja a kreativitás.

Ezen túlmenően:
• a mozgással megrajzolt kép/szöveg felismerhetősége;
• a kihívás ideje alatt egy főtől beérkező “rajzok” mennyisége;
• a megtett táv hossza és ideje;
• az APP fotóhoz kapcsolt, vele együtt kiposztolt selfie-k, táj- és hangulatfotók, motivációs mémek, stb.
is befolyásolhatják a zsűri döntését.


👍 MOZOGJ ÉS MOTIVÁLJ!

Szeretnél másokat is megmozgatni, jó kedvre deríteni?

Fogadd el a #STARTésRAJZ húsvéti kihívást!


A Mozgástér Online Sportegyesületnek nincs hivatalos szponzora, azt azonban tudjuk, hogy a rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészségünk védelme és a betegségek megelőzése érdekében. Ezért segítjük hozzá egy-egy sporteszköz, kiegészítő, vagy sportruházat megvásárlásához azokat az aktív mozgolódókat, akik bizonyítják: valóban hajlandóak tenni önmagukért, a közérzetükért, az egészségükért.

A Mozgástér Online SE #STARTésRAJZ kihívása 2021. március 15-től április 11-ig tart. A kihívással kapcsolatos kérdéseidet felteheted közvetlenül a Mozgástér facebook csoportban, üzenetben a Mozgástér facebook oldalán, vagy e-mailben az info@mozgaster.hu címen.


Hozzájárulási nyilatkozat | A kihívásban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Mozgástér facebook felületeire feltöltött anyagaikkal a Mozgástér Online SE szabadon rendelkezhessen. Amennyiben Te ebbe nem egyezel bele, kérjük küldj egy emailt “Hozzájárulás törlése” tárgy mezővel az info@mozgaster.hu-ra. A pontos beazonosítás kedvéért kérjük, hogy az emailbe feltétlen írd meg a teljes neved és illeszd bele a Facebook profilod közvetlen linkjét is. Köszönjük!

%d bloggers like this: