Online közösségünk olyan emberekből áll, akik szeretnék jobban érezni magukat a bőrükben.

Különbözőek, mégis egyformák. Saját maguk elé kitűzött célokkal, amikért mind tenni is akarnak.
Amatőrök, profik, túlsúlyosak, soványak, idősek, kamaszok, lustábbak és serényebbek.
Segítik és motiválják egymást, mert a célok elérése csak egyedül nehéz.

⭐️⭐️⭐️

#WinWinMesék – Mozgáskihívás veletek, értetek!

Kattan, reccsen, becsípődik, nyilal, beáll, “majd leszakad”… A mozgásszervi betegségekben szenvedők számára ezek mind jól ismert kifejezések. A Mozgástér 10. országos kihívásában mi igyekszünk minden oldalról körbejárni ezt a sokakat gyötrő betegségcsoportot, a megbetegedéshez vezető okokat, körülményeket, és a megelőzésére, illetve a tünetek enyhítésére szolgáló lehetőségeket.

Tőletek pedig azt kérjük, fogadjátok el a kihívást és segítsetek nekünk saját tapasztalataitokkal, ismereteitekkel a lehető legtöbb hasznos információt átadni azoknak, akik gyógyszerek helyett a rendszeres mozgást választják a betegség elkerüléséhez és a gyógyuláshoz!

Tipp: Mi is az a mozgásszervi betegség? IDE KLIKKELVE gyorsan képbe kerülhetsz!

⭐️⭐️⭐️

💙 Mi a #WinWinMesék kihívás lényege?

Hasonló, mint eddig is volt: mozogj, sportolj kedvedre és posztolj róla a Mozgástér facebook közösségében! De. 😁 Tedd mindezt most a szokásosnál is tudatosabban!

Írj minden posztodhoz legalább egy, a többiek számára is hasznos tudást, tippet, információt az általad posztolt mozgásformával kapcsolatban. Például írhatsz

  • a számodra lényeges előnyeiről, hatásairól, szükségességéről;
  • a preventatív hatásairól;
  • a vele leginkább megmozgatott/megkímélt területekről;
  • holisztikus kapcsolódásairól (pl.: a hétköznapi mozdulatokban nyújtott segítségéről);
  • testi-lelki erősségeidről, amikre sport közben támaszkodni tudsz;
  • gyengeségeidről, amiken időről időre felül kell emelkedj;
  • az egészséged megőrzésével kapcsolatos napi rutinodról, prioritásadról.

Oszd meg gondolataid, tapasztalatod, tudásod, és kérdezz bátran, ha valaki másé felkelti a Te érdeklődésed!


💪 Hogyan fogadd el a #WinWinMesék kihívást?

1. Posztolj a Mozgástér csoportban minimum két alakommal valamilyen mozgástevékenységet App fotóval és/vagy szelfivel

+ a posztjaidban mindig ossz meg legalább egy, mások számára is hasznos információt az adott mozgásfajtával kapcsolatban (l.: kihívás lényege)
+ helyezd el a posztban a #WinWinMesék hashteget.

2. Írj le, vagy mondd el videón a Te WinWinMeséd!

Vagyis – az eddigiek ismeretében – ossz meg velünk legalább egy olyan sporthoz kötődő tanulságos történetet, ami veled történt, ami a saját tapasztalásod, és amiből mások is okulhatnak, erőt meríthetnek.

Ha már magad is megtapasztaltad valamelyik mozgásszervi betegséget – vagy épp most is fájó aktualitással érint a téma – mesélj róla: hogyan éled meg a betegséged? Mi lehetett a kiváltó oka? Milyen módszerekkel próbálkoztál kigyógyulni belőle? Mi segített, és mi volt, ami inkább csak ártott? Mit tanultál a betegségből? Mik a terveid, a céljaid, amikért nap mint nap megküzdve úgy érzed: jó úton jársz, hogy visszanyerd az egészséged?

Meséidet írásos posztként és videóban is megoszthatod – ahogy szeretnéd! Nincs formai vagy időbeli megkötés.


🎁 A #WinWinMesék kihívást sikerrel teljesítők nyereményei

Win Win – azaz nyertes, nyertes.

Ismerve a Mozgástér összetartó közösségét, akihez elérnek a kihívásban megszülető posztok és történetek, az máris nyer. Azok között pedig, akiknek a segítséget és a motivációt köszönhetjük, a kihívás lezárulta után

  • 10 db 15 000 forint értékű Decathlon utalvány,
  • és 10-10 darab, egyenként 2×30 perces privát online konzultáció* talál majd gazdára, a nyertes által igényelt témakör sportszakemberével.

Ezen felül minden WinWinMesélő újabb Mozgástér Kuponnal gazdagodik, valamint postázzuk számára a saját történetét is tartalmazó “WinWinMesék – Igaz történetek egészségről, betegségről, mozgásról, gyógyulásról” c. Mozgástér eBook egy kinyomtatott példányát.

* 10 konzultáció a szöveges, 10 konzultáció a videós mesélők között. A konzultációhoz szükséges online állapotfelmérőt ITT TUDOD KITÖLTENI. Ezzel mindenkinek módjában áll előre jelezni, hogy – amennyiben nyer – milyen témakörben és szakemberrel szeretné a 2×30 percet felhasználni.

A #WinWinMesék kihívásban csak egy vesztes marad: a lustaság!

⭐️⭐️⭐️


A Mozgástér Online Sportegyesületnek nincs hivatalos szponzora, azonban tudjuk, hogy a rendszeres mozgás elengedhetetlen az egészségünk védelme és a betegségek megelőzése érdekében. Ezért segítjük hozzá a személyes tanácsadáshoz és egy-egy sporteszköz, kiegészítő, vagy sportruházat megvásárlásához azokat az aktív mozgolódókat, akik a kihívásban bizonyítják: valóban hajlandóak tenni önmagukért, a közérzetükért, az egészségükért és másokat is erre motiválnak.

A Mozgástér Online SE #WinWinMesék kihívása 2021.09.06-tól 10.03-ig tart. A kihívással kapcsolatos kérdéseidet felteheted közvetlenül a Mozgástér facebook csoportban, üzenetben a Mozgástér facebook oldalán, vagy e-mailben az info@mozgaster.hu címen.

A kihívás nyerteseit a Mozgástér Online SE alapítóiből álló zsűri választja ki, a kihívás lényegeként megadott szempontok alapján.


Hozzájárulási nyilatkozat | A kihívásban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Mozgástér facebook felületeire feltöltött anyagaikkal a Mozgástér Online SE szabadon rendelkezhessen. Amennyiben Te ebbe nem egyezel bele, kérjük küldj egy emailt “Hozzájárulás törlése” tárgy mezővel az info@mozgaster.hu-ra. A pontos beazonosítás kedvéért kérjük, hogy az emailbe feltétlen írd meg a teljes neved és illeszd bele a Facebook profilod közvetlen linkjét is. Köszönjük!


%d bloggers like this: